Bij Mondzorg Berkel

De behandeling kan verschillen per patiënt. Wij kijken altijd wat uw gebit nodig heeft, voor het beste resultaat. U kunt bij ons terecht voor mondcontrole, tandsteenverwijdering, bleken, kronen, bruggen, restauratieve- en esthetische tandheelkundige behandelingen en Invisalign Go. Wat er ook moet gebeuren, onze ervaren tandartsen staan altijd voor u klaar!

Esthetische tandheelkunde

Bij Mondzorg Berkel hebben we veel ervaring met esthetische tandheelkunde. Dat wil zeggen dat we bij onze behandelingen, buiten functionaliteit, ook veel waarde hechten aan oplossingen op een zo mooi mogelijke wijze. Wij geven hier graag advies over. We bespreken vooral wat er kan en/of moet gebeuren. Door de modernste technieken toe te passen, verhelpen wij veel voorkomende beschadigingen en afwijkingen in uw gebit. Tijdens de behandeling proberen we het ongemak zoveel mogelijk beperken. Binnen de kortste tijd heeft u weer een mooie lach!

Een brug plaatsen

Mist u een tand? Dan vullen we dat op met een brug. De tanden die daaronder liggen worden dan weer gezond gemaakt en gebruikt als pijler. Ook werken we kegeltandjes (puntige tanden) mooi bij. Dat lossen we op met composiet in de kleur van uw eigen tanden. Simpel, mooi en betaalbaar.

Verkleuring

Is uw vulling oud en donker of is uw kroon verkleurd? Heeft u kleurverschil met uw tand of kies? Geen probleem. Wij vervangen donkere kronen en verbeteren afgebroken snijranden. Met behulp van een porseleinen schildje, ziet u straks (bijna) geen verschil meer met de rest van uw tanden.

Invisalign

Bij Mondzorg Berkel is het mogelijk om een Invisalign behandeling te starten. Invisalign biedt tandcorrectie met bijna onzichtbare beugels. De beugel bestaat uit op maat gemaakte onzichtbare hoesjes die stapje voor stapje de tanden in de gewenste positie zetten. Wilt u meer informatie over Invisalign en de kosten van deze behandeling? Vraag ernaar tijdens uw controle of contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u een afspraak maken? Dat kan! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adres: Berkelse Poort 45 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs

 Telefoon: 010 – 519 69 00

 E-mail: info@mondzorgberkel.nl