Inschrijven

Wilt u zich inschrijven bij Mondzorg Berkel? U bent van harte welkom! Vul het inschrijfformulier* in via de button of onderaan deze pagina.

Op dit moment is er een patiëntenstop. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan.  U kunt het inschrijfformulier wel naar ons mailen. U wordt opgeroepen wanneer er plek is (Let op! dit kan enkele maanden duren).

* Voor iedere nieuwe patiënt moet het formulier apart worden ingevuld.
** Mocht de agenda erg vol zitten dan kunnen wij ervoor kiezen tijdelijk een patiëntenstop in te lassen. Zo voorkomen wij lange wachttijden voor het maken van een afspraak en kunnen wij iedere patiënt de mondzorg bieden die wij graag willen geven.

Intake afspraak

Een intake afspraak duurt langer dan een normaal consult voor een halfjaarlijkse controle. De tandarts gebruikt voor een intake-afspraak een andere declaratiecode dan een reguliere halfjaarlijkse controle.

De kosten voor een intake afspraak bedragen €53,50
per 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Tijdens de eerste afspraak zal de tandarts zich voorstellen, uw wensen/ verwachtingen kunnen worden uitgesproken, de gang van zaken wordt besproken omtrent het maken van een afspraak in de praktijk, de eerste halfjaarlijkse controle zal plaatsvinden en er worden  eventueel röntgen foto’s gemaakt. Ook wordt bekeken of wij de gegevens van de oude tandarts hebben ontvangen. Deze kunt u het beste ongeveer 3 weken voor een bezoek aan onze praktijk opvragen bij u oude tandarts en naar ons laten mailen.

Het is verstandig om onze praktijk 1 a 2 weken van tevoren te bellen om te vragen of wij de gegevens hebben ontvangen. Zo kan de tandarts zich alvast inlezen in uw dossier. Tijdens een eerste consult wordt een pijnklacht nooit direct behandeld. Het allereerste consult bij ons in de praktijk dient per pin voldaan te worden. Deze factuur kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.