Inschrijven

Hartelijk welkom bij Mondzorg Berkel. Op deze pagina kunt u zich inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen. Zodra wij uw inschrijving ontvangen hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het inplannen voor een intake afspraak. Momenteel werken wij met een wachtlijst, we doen ons best u zo snel mogelijk op te kunnen roepen. Pas bij het eerste consult bent u definitief ingeschreven. U wordt geplaatst bij de tandarts waar als eerste plek is. Heeft u voorkeur voor een specifieke tandarts in onze praktijk, dan horen wij dit graag vooraf.

Tijdens uw eerste bezoek aan onze praktijk vragen wij u om iets eerder aanwezig te zijn. Dit in verband met een kennismakingsgesprek en het invullen van een medisch vragenlijst aan de balie. Ook verzoeken wij u een geldig legitimatie bewijs en verzekeringspas mee te nemen. Deze gegevens worden direct verwerkt voordat u wordt binnengeroepen bij de tandarts.

Let op: Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen. Uiteraard worden deze gegevens vertrouwelijk behandeld. De gegevens worden veilig verzonden via een versleutelde verbinding.