Bent u al patiënt bij ons?

Dan kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken. Wij zijn maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur. Op vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 12.00 uur.  Ons telefoonnummer is 010 – 519 69 00.

Bent u nieuw in de praktijk?

Wij plannen na een nieuwe inschrijving altijd eerst een intake- afspraak. Deze afspraak zal langer duren dan een normaal consult voor een halfjaarlijkse controle. De tandarts gebruikt voor een intake-afspraak een andere declaratiecode dan een reguliere halfjaarlijkse controle.

Tijdens de eerste afspraak zal de tandarts zich voorstellen, uw wensen/ verwachtingen kunnen worden uitgesproken, de gang van zaken wordt besproken omtrent het maken van een afspraak in de praktijk, de eerste halfjaarlijkse controle zal plaatsvinden en er worden  eventueel röntgen foto’s gemaakt. Ook wordt bekeken of wij de gegevens van de oude tandarts hebben ontvangen. Deze kunt u het beste ongeveer 3 weken voor een bezoek aan onze praktijk opvragen bij u oude tandarts en naar ons laten mailen. Het is verstandig om onze praktijk 1 a 2 weken van tevoren te bellen om te vragen of wij de gegevens hebben ontvangen. Zo kan de tandarts zich alvast inlezen in uw dossier.

Tijdens een eerste consult wordt een pijnklacht nooit direct behandeld.

Het allereerste consult bij ons in de praktijk dient per pin voldaan te worden. Deze factuur kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Spoeddienst

Voor klachten buiten onze openingstijden is er een spoeddienst beschikbaar*. Wanneer u ons belt, volgen er instructies via het antwoordapparaat. Ook kunt u kijken op de pagina spoeddienst. Tijdens de spoedafspraken wordt een behandeling contant of met de pin afgerekend. U ontvangt daar een factuur van die u kunt inleveren bij uw zorgverzekeraar.

*Let op: De spoeddienst is er alleen voor het verlenen van spoedeisende hulp. Daarmee bedoelen we ongevallen, nabloeding of ernstige acute pijn.

Contact

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt u een afspraak maken? Dat kan! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Adres: Berkelse Poort 45 | 2651 JX Berkel en Rodenrijs

 Telefoon: 010 – 519 69 00

 E-mail: info@mondzorgberkel.nl